Berry Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Witam Mam internet poprzez sieć lokalną, wszystko działa dobrze serv itp, na innych kompach wszystko jest, na jednym net działa ale nie do końca, gg działa, ping serva, eMule, jakieś aktualizacje itp tez, ale za to IE nie działa, po prostu zawsze jest "brak strony do wyświetlenia", sprawdzałem w ustawieniach IE i niec nie zauważyłem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 może dnsy :>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xean Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Przeskanuj Avastem bo mi to smierdzi taki jednym upierdliwym trojanem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olca111 Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 ja miałam takie coś jak zainstalowałam program dzięki któmu byłam anonimowa w necie, może to jakiś program tak robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 moze firewall blokuje dostep do sieci temu programowy,tez tak raz mialem gg dziala a ie nie!sprwadz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Avast pomoże Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez Michał_misiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnablondi Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 pogadaj z adminem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berry Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 To nie firewall sprawdzałem, DNS wpozo przydzielany automatycznie (i wszyscho by wtedy nie działało nie tylko IE), Nortonem AV skan byl, Ad-Awarem tez !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenes Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 A sprawdzałeś w jakiejś innej przeglądarce czy wogóle ci strony WWW działają? Firefox, Opera itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macem Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Sprawdz na innej przeglądarce Firefox lub Opera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek23 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Mam internet tak jak ty przez lan neo dzielona na 4 Ruter + switch Odleglosc pomiedzy ruterem a swtchem ponad 130 metrow (domki jednorodzinne)wszystko bylo ok do czasu gdy zmienilismy neo 640 na neo 1024 Okazalo sie ze sygnal nowej neo juz byl za slaby i konieczne bylo skrocenie przewodu i dolaczenie dodatkowego switcha (byly podobne objawy jak u ciebie, gg dzialalo itd strony bardzo wolno sie otwieraly, dodatkowo przy pingowaniu rutera potrafil zgubic pakiet, nie zawsze ale zdarzalo sie) Teraz jest ruter+switch+switch i dziala b. dobrze Moze w tym tkwi przyczyna Czy ktos spotkal sie z podobnym problemem przy zmianie starej neo na nowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...