T240 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Mam karte FlyVideo 3000 i bylo by fajnie gdzymi mi dzialala, ale niechce, Otoz nic niepomaga zmiana sterownikow, format probowalem na rozne sposoby ale nadal niewiem w czym problem. A problem polega nba tym ze wyskakuje to cholerne okienko z tym napisem niewyslylaj. Po zmianie sterownikow (sciagniete z oficjalej strony!!) wyskakuje blad "Can't get device!" :mur: Sprawdzalem w menadzer urzadzen ale tam wszystko jest zainstalowane - wiec w czym problem. Konfiguracji kompa chyba niemusze podawac :D :? Ps Wiem ze jakos dziwnie to napisalem ale mam nadzieje ze zrozumiecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Też miałem swego czasu ta karte i świrowała mi na XP, przez to musiałem miec na innej partycji Win98. Teraz nie wiem, jak jest, moze stery zostaly poprawione... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam. Mam taką kartę telewizyjną. Ja instaluję tę karte tak (stery z oryginalnej płytki): - wkładam płytę i wciskam "install driver" - potem otwieram płytkę i klikam na setup.exe - potem <chyba> chce się restarnąć więc restart i tyle Pod XP bez service packa nie miałem żadnych problemów. Natomiast pod XP SP1 muszę włączać tuner (tj. program) 2 razy bo inaczej nie mam dźwięku. Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez PiotruśPan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...