Windows XP Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Witam. Mam Neo 640 (LAN). Normalnie jak sciagam z FTP to mam transfery około 75kb/s. Kiedy natomiast uzywam torrenta lub eMula transfery tragicznie spadaja (około 5kb/s). Mam co prawda LowID, ale to i tak strasznie mało. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 zalerzy co udostępniasz i ile , staż się liczy ,jak skonfigurowałeś emula ........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windows XP Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) Mula skonfigurowalem chyba dobrze Ogólnie najgorzej to jest z torrentem (BitComet) wysylam zazwyczaj 2-3 razy wiecej niz sciagam... Edytowane 30 Marca 2005 przez Windows XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buttom3 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Witam. Mam Neo 640 (LAN). Normalnie jak sciagam z FTP to mam transfery około 75kb/s. Kiedy natomiast uzywam torrenta lub eMula transfery tragicznie spadaja (około 5kb/s). Mam co prawda LowID, ale to i tak strasznie mało. :mur: 1359345[/snapback] a masz wlaczonego firewall'a z xp??? jak tak to go wylacz bo z tego co piszesz (a jest tego nie wiele, malo info, to wyglada jakby cie widzial za nat'em a skoro masz neo to nie mozesz yc za natem bo masz zew ip, chyba ze firewall blokuje porty) wylcz wszystkie firewall i wtedy sprawdz, a jak nie to odblokuj porty te ktore uzywa klient sieci bittorent i te ktore uzywa emule i powinno wystarczyc jak cos to kontak e-mail buttom3@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 innych klientow probowales? zobacz BitSpirit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 W E-Mule masz opcję 'Sprawdź porty" - jeśli są pozamykane - masz odpowiedź. Jeśli natomiast są otwarte to: * Walcz o ich otwarcie z adminem, * Sprawdź jak dużo i jak szybko udostępniasz, * Pamiętaj, że w ADSL upload zapycha download. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...