unre@l Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 mam dwie kości ramu 128 i 64, winda XP pokazuje tak jak jest 192. Natomiast 3dmark, aida32, sisoftsandra i inne tego typu programy pokazują że mam zajęty tylko jeden bank pamięci -128MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Mozesz wrzucić jakieś screeny z tych programów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ath Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Mialem kiedys p3 i 2x128 sdram i tez mialem takie opcje. Jesli wszystko dziala normalnie to nie szukaj dziury w calym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unre@l Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 sgj - screen z 3dmarka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 moze jakis nowy bios? drivery do mobo? cpu-z jak to widzi? tez jeden zajety czy juz oba? system widzi 192? jesli tak to imo nie ma problemu. gorzej jak niektore aplikacje kozystaja tylko ze 128. a tak... merdnac ogonem na to :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Z drugiej strony ten sam 3DMark pokazuje Ci, że jest 192MB (screen). Obstawiam błąd odczytu tychże programów. Próbuj innymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Jakiś problem z wykrywaniem ramu.. Na tym screenie z 3dmarka jest niby 128, a po prawej >"Total Physical memory: 192MB". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 ważne że kożysta z tej pamięci, a że jej dokładnie ie rozpoznaje to w czym to przeszkadza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 moze poprsotu masz stara mobo ktora obsluguje pamieci jednostronne... a ta druga kostka jest dwustronna... przynajmniej ja mialem taki problem ze mi nie widzial komp jednej kostki dwustronnej na bx440 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...