Marcin Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Co wy o tym sądzicie - dopiero co powstało i jak dla mnie to sie super zapowiada :) Check it out: http://web.mediaseek.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Ścignąłem właśnie i lookam co to jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Gdyby nie te limity transferu było by całkiem nieźle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 No tak, ale na AG było to samo więc nie ma chyba co narzekać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 niezle to :), tylko jak narazie malo mp3, oby z czasem sie to zmienilo, transfer tez moze byc (mam ok. 5-7 KB/s) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 ojjj......zara to ssam........zobaczymy co ciekawego znowu wymyślili :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Mam nadzieje ze przerodzi sie to w wielki serwis... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Moze i fajne, ale znajac zycie, to historia lubi sie powtarzac, zaraz sie komus cos nie spodoba i bedzie po nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 A ja mam liptong bo jak sciagam cos z kazy to nie mam netu.A audio galaxy 2 to też p2p i .......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 ...jak sciagam cos z kazy to nie mam netutaa ...coz za trafne sformulowanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 ...jak sciagam cos z kazy to nie mam netutaa ...coz za trafne sformulowanie :Dchodziło mi o to że mnie odłączają albo sam serwer mnie odłącza. Nie wiem jak to tam jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...