Turkina Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Witam mam takie pytanie mam kartę XV 9800se z kośćmi Samsunga oznaczonymi K4D263238-E-G22A ostatnie cyfry na pamięciach powinny opisywać szybkość cz w takim razie mam pamięci 2,2 ns?. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 :huh: na to by wyglądało :blink: ja bym sprawdził na stronie producenta normalnie szok :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Byłem na stronie Samsunga i kości są tam opisane mimo wszystko chciałem śię upewnić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 (edytowane) Normalne standardowe Samsungi 2.8ns takie jak na radkach w wersji pro. Przykladowa fotka. szybka specyfikacja. Edytowane 31 Marca 2005 przez KosiMazaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...