Beniamin79 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Mam pytanko czy mozna skasowac zawartość na płycie CD R - albo na beszczela jeszcze raz ja wypalić. Jezeli ktoś ma jakieś propozycje czekam na kontakt pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 CD-RW - tak. CD-R - tylko w maszynce do mięsa, ale słyszałem że potem już się nie da nic nagrać na tej płycie. ;) A tak na poważnie - wypalac możesz dopóki nie zamkniesz płyty, ale nie nadpiszesz danych z poprzedniej sesji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Jak by sie dalo jeszcze raz nagrac na CD-R, to by nie wynalezino CD-RW. Ludzie myslcie czasami co piszecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELLBOY Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Możesz (podobno nigdy nie próbowałem, bo to dla mnie głupie) zamazać część nagranych danych, ale to nie zwiększy miejsca na płycie a wręcz przeciwnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 CD-R jest plyta jednokrotnego zapisu co oznacza ze danych juz nagranych skaowac nie mozesz. Czasami zdarza sie, ze po blednym nagraniu plyty program widzi ja jako pusta i proboje nagrac dane w miejsce juz zapisanych ale praktycznie nigdy plyta nie jest mozliwa do odczytania po takiej akcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ja kiedys nagrałem kilkanaście zdjęć na cd. potem chciali żebym dograł im na tą samą cd jeszce troche nowych zdjęć. Nagrałem, i wszystko było ok, oprócz tego że zniknęły te zdjęcia co były. ale pewnie pci file recovery albo inny podobny by je bezproblemu wykrył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 ja kiedys nagrałem kilkanaście zdjęć na cd. potem chciali żebym dograł im na tą samą cd jeszce troche nowych zdjęć. Nagrałem, i wszystko było ok, oprócz tego że zniknęły te zdjęcia co były. ale pewnie pci file recovery albo inny podobny by je bezproblemu wykrył 1363316[/snapback] trzeba bylo zrobic import poprzedniej sesji i dopiero dogrywac nowe zdjecia :P Mam pytanko czy mozna skasowac zawartość na płycie CD R - albo na beszczela jeszcze raz ja wypalić. Jezeli ktoś ma jakieś propozycje czekam na kontakt pozdrawiam 1359583[/snapback] ja plytki CD-R z danymi ktore maja zostac zniszczone wypalam na dzialce w kuble na smieci :razz: dane wypalaja sie ze 100% skutecznoscia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...