waw2 Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 jaki antywirus??? myślałem o Pandzie platinium, titanium oraz MkS-ie. Tylko który wybrać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Moze sie zblaznie, ale polecilbym Ci jakis nienajnowszy (sa pelne bezuzytecznych obrazkow, piskow, wodotryskow, etc.). Osobiscie uzywam nadal AVP wersja 3.xx, i pomimo ofert aktualizacji do KAV 4 - nie skorzystalem. Nowe antywiry jedynie poteznie obciazaja system, pomimo ze bazy wirusow maja ... te same co te starsze, ktore sa niemal "niewyczuwalne" (praca w tle). Oraz identyczna skutecznosc, tylko cena wyzsza.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Norton antyvirus 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Norton antyvirus 2003Zgadzam się :D Nawet rzuce linkiem : http://www.imobile.com.cn/software/NAV2003PRO_ENG.ZIP lub starsza wersje Norton Anyvirus 2002 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucaramanga Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Jak najbardziej NAV2002, sciagnesz sobie z kazaa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Polecam Norton AntiVirus 2002 lub 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 NAV 2003 Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 tylko Norton AntiVirus 2003 Pro też ściągniesz se z kazy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 NAV2003 is The Best Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 popieram kolegow - Norton 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 NORTON AV 2001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Powiem tak : NORTON ANTIVIRUS 2003 nie dawno skasowalem sobie film i opróżniłem kosz, uzyłem takiej funkcji co jest na koszu "Unerase Wizard" w 3 sekundy miałem spowrotem film !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 wszystko zostalo powiedziane. symantec rzadzi. uzywam nav od ponad 2ch lat (kolejnych wersji 2001, 2, a teraz 3). czesto aktualizuje baze i nie mialem od tego czasu zadnych niespodzianek. w pracy wszedzie tez siedzi nav lub nav corporate edition Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 A ja myśle że powinieneś sobie zainstalować Norton System Works najlepiej wersje 2003 :D Instalka zajmuje ponad 300 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 ja uzywam antyvira z pakietu norton system works 2003 i moze sie za bardzo nie rozni od poprzednich, ale przynajmniej jest w pelni kompatybilny z moim xp no i oczywiscie juz daaawno nie mialem wirusa... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 albo AVP w wesrji 3.xx or Norton 2002 lub 2003, reszta sie nie opyla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Norton antyvirus 2003Zgadzam się :D Nawet rzuce linkiem : http://www.imobile.com.cn/software/NAV2003PRO_ENG.ZIP lub starsza wersje Norton Anyvirus 2002 ... Ta. Ja też sie zgadzma, Norton RUUUUUUUUUUULEZZZZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 NORTON AV2003 na dc++ ściągnij plik bin 177 Mb polecam tę wersję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 chłe, chłe... przypomniał mi się artek, bodajże na http://www.overclockers.com , jak to koleś pisał, że wszystki antywirki to wciskanie kitu przez producentów. interesujący punkt widzenia, biorąc pod uwagę to, że kolo nic nie darł z netu (przynajmniej nic nieznanego pochodzenia), można by się nawet zgodzić. ja w każdym razie antywirka mam. i dodatkowo gdzie się da stosuję inny soft niż M$. Pozro M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 wszystko zostalo powiedziane. symantec rzadzi. uzywam nav od ponad 2ch lat (kolejnych wersji 2001, 2, a teraz 3). czesto aktualizuje baze i nie mialem od tego czasu zadnych niespodzianek. w pracy wszedzie tez siedzi nav lub nav corporate edition Gucio prawda....zaraz mnie zasracie postami grozy ale co tam...każdy mówi co myśli....u nas w pracy wszystkie kompy maja nowe Symantec'i.... ....i co?????......a no to, że sobie nim moge jeździć po dysku i mi nie znajdzie tych wirusów które wykrywa np. MKSvir online. Symantec jest amerykańską firmą i baze ma głównie z wirusów tam pojawiających sie mino iż jest przeciez symantec-polska... MKSvir jeśli chodzi o skutecznośc wykrywania wirusów rządzi!! :):)....a teraz czekam na miazge :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 A co powiecie na AntiVir Personal Edition: http://www.free-av.com/ Tez jechalem do tej pory na NAV2002 i ostatnio 2003 ale NAV zjada sporo zasobow a ten AVPersonal jest prosty, przejrzysty i ponoc bardzo skuteczny. Juz mam go zamontowanego i zobaczymy jak sie bedzie sprawdzal. P.S. A ha - AVPersonal jest zupełnie free. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 MKS vir i Norton Anty sa najlepsze najgorszy to kaspersky tylko 85 % wykrywalności i to jeszcze zero naprawiania zawsze prawie trzeba kasować!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Nawet się nie zastanawiaj NORTON ANTYVIRUS 2003 ściągasz kazaą i masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Ja uzywalem Nortona antywirusa 2003 ale zwalnial mi system i teraz przezucilem sie na mks vir-a, i jestem rownie zadowolony jak poprzednio:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 jak wszycy NAV 2001<-mialem po PL i zajebisty był do czasu..... teraz 2002..... i 2003nieldugo zmienie jak cracka znajde... (jak ktos ma moze podeslac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysioo Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ja mam jakiegos AVG 6.0 mozecie cos o nim powiedziec mi dziala bez zarzutu dostalem go od qmpla a on go bardzo chwalil ale nie wiem czy ten antywir jest az tak popularny :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Ja mam MKS VIR 2003 i tez jest spox :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Ja mam MKS VIR 2003 i tez jest spox :D też go mam i jesem szczęśliwym NIE posiadaczem wirusów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Ja polecam tak jak liczna grupa Norton antyvirus 2002/3. Mało obciaza system i w miare czesto sa aktualizowane bazy danych. Od tej pory nigdy nie mialem zadnego syfu na dysku i wszystko od 1,5 roku chodzi bezproblemowo. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ja uzywam nav 2002... aha.. mam pytanie... czym sie rozni nav 2002 od nav 2003?? :) nie wiem czy zmienic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...