mateuszek Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 zamienilem prolinka pixelviev na tegop avera i nie dzila nic - mam juz tego serdecznie dosyc mial ktos takie problemy? wyswietla sie interfejs tunera ale bez jakichkolwiek mozliwosci ustawienia kanalow dodam tylko ze nie chce instalowac oprogramowania alternatywnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gralmi Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 zamienilem prolinka pixelviev na tegop avera i nie dzila nic - mam juz tego serdecznie dosyc mial ktos takie problemy? wyswietla sie interfejs tunera ale bez jakichkolwiek mozliwosci ustawienia kanalow dodam tylko ze nie chce instalowac oprogramowania alternatywnego 1359740[/snapback] Mialelem to samo pod Win XP Mialem wsumie 2 karty AVER TV Studio i Phone 98 i z obiema mialem problemy ze sterownikami. Ale po wielu probach udalo mi sie je uruchomic . Obecnie mam w kompie AverTV Phone 98 i wszystko ladnie dziala Problem u ciebie tkwi w sterownikach- tez mialem takie objawy Sprobuj poszukac na tej stronce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Ja mam AVerMedia TVCapture98 pod win98se sprawia się bardzo bobrze, nie zmienił bym jej na nic innego, ale pod XP zaczyna się kaszana, nie mogłem ustawić zgrywania, komp się wieszał wyprawiał cyrki, z obrazem było ok Miałem kupić Aver Tv Studio 303 ale z tego co widzę to będzie pomyłka. @gralmi ma rację sterowniki oprócz tego możesz poprzekładać ją w inne sloty powinno pomóc. Karta TV lubi się gryść z grafiką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::szary::. Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 z tego co ja wiem avermedia nie lubi byc na pierwszym slopie pod agp i na ostanim (mowa oczywiscie o slotach pci ;) ) wedlug mnie avermedia ma troche nieudane modele tunerow poniewaz prawie z kazdym sa jakies problemy. jak nie z tym ze gryzie sie z innymi urzadzeniami, to problemy z dostrojeniem itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszek Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 walcze od wczoraj i niby dziala ale obraz do bani sprobuje jeszcze dscalera i zobaczymy co do slotow to mam tylko jeden wiec nie mam zbytniego wyboru poza tym kierowalem sie wyborem z tego forum i po przeczytaniu ze jest jedna z najlepszych na rynku .... jestem lekko zly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 "co do slotow to mam tylko jeden" To co to za płyta :D Pozamieniaj karty może pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszek Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 shuttle 45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::szary::. Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 poza tym kierowalem sie wyborem z tego forum i po przeczytaniu ze jest jedna z najlepszych na rynku .... jestem lekko zly 1361589[/snapback] mialem kiedys tuner avermedi ale bardzo sie na nim zawiodlem poniewaz jak juz pisalem wyzej jest z nimi sporo problemow. dlatego teraz uzywam tunera winfast tv 2000XP Expert. bardzo fajny tunerek. polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 a ja mam avera 303 i mi nigdy nie sprawił problemu a mam winde xp ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszek Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 >>>bjabrzyk a jaki obraz on generuje? bo u mnie obraz jest ciut lepszy niz u prolinku ale do pelni szczescia to jeszcze duuuuzo brakuje ps: jakich sterow uzywasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) wpisałem w googlach "aver media studio 303 driver" i któryś tam z kolei bo z płytki coś nie szło <_< a co do obrazu to różnie np. na vivie albo tvn turbo obraz lepszy niż na tv a np. tvp1 to tragedia śnierzy jak #$@%# :mur: Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez bjabrzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszek Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ja zaladowalem stery z polskiej strony avera - nawet hula ale teraz jak odpale w ogloe nie chodzi tylko jest napis ze nie ma takiego regionu czestotliwosci i jak chce jeszcze raz poszukac kanalow - wywyala sie na maxa - procek 100%itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 a tak wogóle jest polska strona avera 0_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość voldenet Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Dziwne, ale mi działa normalnie. Z płyty. Nie wie ktoś jak skonfigurować "to", żeby dało się nagrywać przez movie makera,wmencodera? Bo ja już mam doświadczenie, i nie chce mi się z tym "winem" :D gadać <_< :angry: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...