gregosnl Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) ok komp taki jak w podpisie, dzisiaj sobie sciagnelem 3dmarka i jak narazie bez zadnego oc 5761 ale bardzo zasmucila mnie sprawa jak zobaczylem cpu score. za cpu dostalem tylko 7xx punktow a fps na tescie cpu byly 0.5,m nie wiem co moze byc [przyczyna tak niskiego score sprawdzalem wszystko i moim zdaniem jest ok, jak wiecie w czym moze byc problem prosze o pomoc i zgory dziekuje ps. prosze nie krytykujcie mnie za bledy ortograficzne i stylisttyczne ja naprawde dawno nie bylem w polsce a moja edukacja w polsce skonczyla sie na 4 klasie dlatego tyle bledow, po prostu nie zwracajcie uwagi Edytowane 30 Marca 2005 przez gregosnl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 W marku05 naturalnie...? Jesli tak, to wynik jest ok jak na 6800gt. Niski framerate w cpu testach jest normalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregosnl Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 ta w mareczku 05 ale jak patrzylem inni maja duze scores dlatego sie zaniepokoilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 ja w prawdzie mam mało doświadczeń z 3dm05 ale jak testowałem swój sprzęt (wiem że sie w ciągu tego roku postarzał :-| ) to miałem przy cpu testach wyniki rzędy 1-2 klatki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregosnl Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 o to mi wlasnie chodzi ja mam nowego athlonka i mam 0.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregosnl Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 a i jeszcze jedno pytanie bo na nv display screen pokauje mi bus pci x0 amoim zdaniem chyba powinno byc agpx8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...