LukeSky Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Mam pytanie, bo chce się upewnić przed kupnem nowego monitora LCD. Chce kupić Monitor Samsung 710 MP 17'' (ten z budowanym tunerem) i nie wiem czy będzie działać mi na starym sprzęcie. Mam kartę graficzną "S3 Inc. Trio3D" i jak patrzyłem w sterownikach może uzyskać maksymalną rozdziałke 1280x1024 co jest podstawową w moniorach LCD 17''. Jakby ktoś wiedział coś więcej na ten temat byłbym bardzo wdzięczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Nie bedzie problemu z podlaczeniem, jesli karta obsluguje 1280x1024 to bedzie wszystko w porzadku. Nie obiecuje tylko komfortowej pracy na takim sprzecie bo wiadomo, słaba grafa, słaba jakośc obrazu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeSky Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Zmieniam trochę wątek i chcę się zapytać posiadaczy tego monitora jak wygląda obraz przy rozdzielczościach 640x480 i 800x600. Czy obraz wygląda strasznie czy jeszcze da się to przeżyć? Chodzi tu głównie o gry, bo płynnie chodzą mi jedynie w takich, a pulpit mogę mieć na najwyższej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...