Neo_x Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Siema..... poszukuje Nokia LogoManager v1.2.8 albo Nokia LogoManager v1.2.9 ... tyle ze do tej drugiej nie moge znalezc cracka :) jak ktos bylby tak litosciwy i podrzucil mi albo cracka do 1.2.9 albo Nokia LogoManager v1.2.8 :) THX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 juz sobie poradzilem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Kolega ma nokia audio menager w wersji chyba 2.2 (albo 2.1?) Jest to ostatnia wersja tego programu. No i mam pytanko, czy istnieje jakaś wersja która na winXP działa poprawnie? Bo w tej wersji o której pisałem, na XP nie działa ten programik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Kolega ma nokia audio menager w wersji chyba 2.2 (albo 2.1?) Jest to ostatnia wersja tego programu. No i mam pytanko, czy istnieje jakaś wersja która na winXP działa poprawnie? Bo w tej wersji o której pisałem, na XP nie działa ten programik. mi tez tez audio menager pod xp nie dziala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 No tak Nokia leci w gumy poprostu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...