dymy Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 dlugo szukalem takiego programu ktory szybko/latwo pozwoli mi zabezpieczyc kopie systemu i w locie tworzyc pkty przywracania. przypadkiem trafilem na CD od FarStone dodawana do plyt MSI a na niej RestoreIT! Deluxe Edition 3.03 ..brode juz ma troche dluga ale wazne ze full :D fantastyczna sprawa zwlaszcza ze korzystam z w2k i brakuje mi troszke mechanizmu "cofnij". program tworzy osobna ukryta partycje na backup a na niej dwa rodzaje kopi: pelna i update. program moze automatycznie tworzyc update co wybrany interwal czasowy np. co 4 dni. automatycznie informuje o braku miejsca na backup i pozwala odtwarzac kopie niezaleznie od Windows i bez pomocy dyskietki czy innych gadzetow. wystarczy zrobic sobie mniejsza partycje na ktorej stawiamy sam system a w rejestrze zmienic domyslny katalog instalacji programow na d: i mozemy zapomniec o problemach z systemem. korzystam i jestem naprawde zadowolony. nie poswiecam uwagi na robienie kopi (full automat) a gdy potrzebuje wrzucic jakis nowy soft to recznie robie sobie backup i przywracam jesli mi nie siedzi. poprostu miodzio - polecam! btw. zauwazylem ze LG dodaje do swoich nagrywarek w pakiecie Nero program BackItUp. ktos z niego korzystal? wrazenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...