Anon Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Oczywiście wbrew wszelkim obawom niektórych ludzi SP1 do WinXP PL zainstalował sie bez zadnych problemów na versji corp :wink: i działa OK. Jednak jest pewien problem, niestety nie mozna juz ustawiac sobie kompozycji z poziomy windozy poniewaz mod winy za pomocą programiku uxthemepatcher (17KB) jest nie mozliwy po uaktualnieniu. Czy jest na forum ktoś kto potrafi zmodyfikować wyzej wymieniony plik tak aby działał z WinXP+SP1 ? Lub czy Znacie jakieś inne sposoby modyfikacji Windozy , tak aby przyjmowała "obce" kompozycje ? Nie myśle tu o programie typu styleXP. Pozdro Anon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Swietnie, moze ktoś by sie wypowiedział :?: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Jeśli wkurza Was standardowy wygląd Windows XP (nawet z SP1) to proponuję zajrzeć : http://www.astonshell.com/index.htm - dla mnie rewelacja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 ściągnij se nowego style xp z strony www.tgtsoft.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 http://www.themexp.org/view.php?type=wp to jest swietne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Dobra, znalazłem rozwiązanie problemu. Tutaj znajdziecie przerobionego uxthemepatcher'a kompatubilnego z WinXP+SP1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 dobra... fajnie... ale jak ten plik *.dll wsadzic do katalogu windows jak on jest ciagle uzywany?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 dyskietka startowa dos/win98 w wgrać go do system32 oraz system32/dllcache Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Nio nie do końca tak Raptor. Wsadź tego plika na dysk c (c:uxtheme.dll) Uruchom płyte instalacyjną z winXP pozniej nacisnij R i wejdziesz do konsoli odzyskiwania. Wybierz system (prawdopodobnie XP bedzie pierwszy jak masz jeden system czyli wal 1) wprowadz chasło admina i wpisz to : systemroot <enter> cd system32 <enter> cd dllcache <enter> ren uxtheme.dll uxthemebak.bak <enter> cd .. <enter> ren uxtheme.dll uxtheme.bak <enter> cd c: <enter> copy c:uxtheme.dll c:windowssystem32uxtheme.dll <enter> exit To wszystko , miłej zabawy z nakładkami na XP :) Pozdro Anon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 mam ogromną prośbę- ma może ktoś to na dysku jeszcze? ;] bo szuka mi szukam, a gdy coś znalazłem to nie do mojej wersji (sp1) pomżecie panowie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 OMG, a ty nie miales czego odkopac z archiwum ??? . http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=140707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 OMG, a ty nie miales czego odkopac z archiwum ??? . 1231212[/snapback] lol.... kiedy by zalozyl nowy topic to bys go objechal za to ze ten topic juz byl... a kiedy uzyl wyszukiwarki i zapytal sie o cos w starym watku to go objezdzasz ze wyciagnal go z archiwum.. no bez przesady... troche zrozumienia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...