bruce Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 witam potrzebna jest mi tablica gminnej/miejskiej komisji rozwiązywania problemów alkholowych.... znacyz sie tablica....zdjęcie tablicy :> chodzi mi o taka czerwona tablice, jakie znajduja sie np na murach szkol itp :) nie moge nigdzie znalezc czegos takiego na necie, a jest mi to potrzebne dosc pilnie..... moze ma ktos z was blisko swojego miejsca zamieszkania taki urzad i moze wyskoczyc z cyfroweczka i podeslac mi fotke?? ewentualnie podajcie slowa kluczowe pod jakimi mam tego szukac..... moze nie bedzie to gminan komisja, tylko bedzie mailo inna nazwe?? HELP MI PLIS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 nie wiem czemu ale pierwsze co mi przyszlo do glowy po przeczytaniu tematu to ze chcesz isc na odwyk... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 ehhhh nie odwyk, bo adres do tego typu obiektu nei trudno znalezc, ale u mnie to sie nie nazwya ...komisja.... tylko jest czescia jakiegos tam osrodka i nei ma takiej tablicy :/ a jest mi potrzebna tablica :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThemBones Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Klatka z filmiku "Jaka to nalewka" dostępnego na www.kicz.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...