Kaminski99 Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 (edytowane) Witam Zastanawiam się nad rozebraniem Fiata Cromy i wydostaniem z niego Nagrzewnicy, może wie ktoś czy sie opłaca, jakiej będzie wielkości, z czego zrobiona, i czy sie nadaje na WC. Dodam że samochód ma klime więć nagrzewnica może być spora. Pozdrawiam Edytowane 31 Marca 2005 przez Kaminski99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik70 Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Wyciągnij, zrób fotke i pokaż :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaminski99 Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Ja chce właśne zaoszczędzić sobie wyciągania, jakby tam miał być jakiś badziew albo plastikowy kruciec:) Tak jak w Ścierce tam są plastikowe. Taurus ma za to miedziaki ładne a oto fotki:) Kto coś mi o nich powie czy nadaja sie itp, i gdzie je wladowac w Miditowera do srodka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Te na zdj. wygladaja tak, ze musisz nad nimi popracowac troche- doczyscic, sprawdzic szczelnosc. Ale jak moze Ci ktos pwiedziec czy sie zmieszcza do midi towera, jak nie podales wymiarow. Na oko to raczej male one nie sa, wygladaja na wieksze od kadeta. Ale lepiej podaj wymiary, bo jak narazie to trudno mi sobie wyobrazic wpakowanie tego do midi t. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Miałem kiedyś nagrzewnicę od taurusa (jeszcze mam- gdzieś się wala po garażu): kiepskie zdjęcie Jak widać prawie identyczny kształt. Zbiorniczki ma toto plastikowe, kanały mosiężne a lamele stalowe- były tak przerdzewiałe, że nic się z nimi zrobić nie dało. Na Twoich zdjęciach widzę mosiężne zbiorniczki i rurki. A lamele? Czy ten pomarańczowy kolor to miedź czy rdza? Jeśli nie jesteś tego pewnien sprawdzisz to przykładając do nich magnes- jak "chwyta" znaczy lamele stalowe. Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik70 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Kaminski99 twoje fotki się nie wyświetlają :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaminski99 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Kaminski99 twoje fotki się nie wyświetlają :( 1362125[/snapback] Jak nie jak tak :D Innym pojawiają się ?? Jakby co: http://republika.pl/kaminski99/ford111.jpg http://republika.pl/kaminski99/ford112.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikos_Wariat Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 ja osobiscie posiadam fiata crome 90 2.0 16v turbo ie. i nagrzewnica jest alu z plastikowymi zbiorniczkami. wiec nie warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...