Skocz do zawartości
Gość Szyme_k1

Polifonia W Sagem'ie My X5-2

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Szyme_k1

Witam.

Mam pytanoko , czy ma ktos taki telefon?

Chodzi mi o dzwonki polifoniczne nie wiem czy mam cos uszkodzone czy cos ale plifonia w tym telefonie jest fatalna :( Mialem predzej siemensa mc60 z polifoniom 16 tonowa i na nim dzwonki byly o niebo lepsze , a ten sagem ma ponoc 32 tony polifoni. Tymbadziej mnie to dziwi ze nigdy nie trzymalem w reku telefonu z tak dobrym dyktafonem . Dzwonki ktore sa nagrywane z radia lub telewizji przewyzaszaja nawet polifonie i dyktafon w SE T610 razem wziete. Gdyby nie to ze tym dyktafnem mozna nagrywac tylko 30 sekund to naprawde bylby wypas. A polifonia to badziew. Niewiem czy mam cos zepsute czy cos . Powiedzcie czy u was tez tak jest. A moze ten model sagema musi miec jakieas oddzielna polifonie ktora nie pasuje do innych telefnow . Wiem ze ma tez dzwnoki Hi-Fi ale ich jeszcze nie slyszalem , mysle ze to bedzie cos takiego jak na dyktafonie. Prosze o wypwiedzie , z goory dzieki POZDRO!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Szyme_k1

myx6.zonegsm.comv - mozesz podac jakis login i haslo do tej witryny bo nie moge wejsc

www.sagemyx6.fr.st - niemoge znalezc tam Hi-Fi w ringtones sa aby jakies bannery :/

www.x6.website.pl - to samo niemoge sciagac dzwonkow bo nie mam loginu i hasla :(

Mozesz pomuc ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

popatrz tutaj

jest pare Hi - Fi ściągnięte z jakiejś francuskiej stronki

edit:

plus to

polecam Komforum

tam znajdź wejście na forum i kategorie dźwięki, następnie poszukaj dzwonkówi ładuj przez kabel lub jak ja przez irda'e

Edytowane przez Cytryna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi