toman Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Witam. Wpisujac w wyszukiwarke 9550 dotalem 46 stron z tematami, po drugiej zrezygnowalem, wiec zakladam ten post A Wiec tematem jest stary dobry radeon 9550. Posadam takowa karte od gigabyte'a w wersji 128/128 i w przyszlosci chcialbym go krecic, ale nim zaczne potrzebne mi jest pare rad odnosni chlodzenia bo ten malutki, skromniutki radiatorek to za malo. Chcialbym zapytac jakie chlodzenie polecacie (od razu mowie ze woda, freony itp odpada ) mnie osobiscie spodobal sie vga silencer od Arctic colling'a, ale nie wiem ktora wersja bo w specyfikacjach podane sa jedynie 9500 albo 9600. A poza tym juz tak wybiegajac troche w przyszlosc, czy jest przyrost wydajnosci jezeli oprocz podkrecenia karty zwieksze jeszcze magistrale AGP (mam abit'y Nf7-s rev 2.0 i An7) i jakie wiaze sie z tym ryzyko ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 (edytowane) masz przylepiony temat o radkach 9550 tu i tam należało zadac to pytanie vga silencer to chyba przerost fdormy nad treścią gdla karty za 250 zł, ale może nie? zaraz ktoś zamknie temat i po bulu, czy zdąże ;)? Zdążyłem :rolleyes: pozdro ur8an Edytowane 31 Marca 2005 przez Ouara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 (edytowane) Wszystko pisze w Przyklejonych topicach o 9550.. W Part I bylo napewno chlodzenie omawiane, nie wiem jak w Part II.. A jak Ci sie nie chce czytac, to nie licz ze ktos Ci odpowie.. Jesli bylo to juz wałkowane... Cholera wyprzedziłes mnie Ouara :D :mur: ;] Edytowane 31 Marca 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...