keiename Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Wlasnie zamierzam zmienic swoja grafe na radeona 9000pro. Nie pytam sie jakiej firmy ale chcialbym wiedziec ile ptk. w 3dmarku mi przybedzie? Narazie mam ~5600 (cpu i grafa overclocked ;) I jak bedzie w grach :?: (Czy pogram w GTAIII plynnie w rozdzialce 1280x1024x16 :?: teraz mam tak ustawione i jest zajebiscie plynnie a przeciez mam "tylko" GF2Ti) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Jaki lolo... :P :P :P teraz masz plynnie w gta3, a pozniej masz nie miec? przeciez ta karta bedzie lepsza... o ile nie bedziesz mial kiszki z gra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Ja zmieniłem sobie na Radka 9000PRO 3 dni temu i bez żadnego kręcenia mam 6120 w 3D Marku:)ale na kręceniu rzecz jasna bedzie więcej:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Jaki lolo... :P :P :P teraz masz plynnie w gta3, a pozniej masz nie miec? przeciez ta karta bedzie lepsza... o ile nie bedziesz mial kiszki z gra ;) Lolo nie lolo ale poprzednio w 800x600x16 sie cielo. Cos mnie moja Barracuda zaczela szwankowac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...