Spawacz Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 (edytowane) Ostatnio coraz częsciej słyszę o blokadach na nielegalnego windowsa. Oczywiście takie dziwa dają w sklepach madia-markto podobnych :D. Nie miałem z czymś takim styczności, ale z własnej ciekawości mam parę pytań. 1. Na czym polega taka blokada?? Co to wogule jest :D:D Co ona blokuje itd. 2. Jak coś takiego odblokować?? (pewnie to jakaś funkcja biosu :P:P) PS. Nie mam zamiaru nic kupować w takich sklepach bo to sam chłam :) Edytowane 31 Marca 2005 przez Spawacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 a co to ma wspolnego z intelem?? u mnie w szkole sa windowsy co sie tylko na kompach optimusa instaluja nie wiem czy o to ci chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Nie nie o to chodzi :D a wstawiłem to do intela :P bo nie wiedziałem gdzie to wsadzić, a i nie słyszałem o takiej blokadzie w kompach opartych o AMD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...