EaDyM Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Posiadam obudowe Tracer Turbo Jet Side i wszystko spoko tylko ta turbina:/ Jest poprostu halasliwa po jej odlaczeniu cichutenko wszystko ale kiedy ja podlaczeto ladnie eyglada ale halasuje strasznie jak to moge cmienic i czy wogole moge zmienic poradzcie mi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 EaDyM napisał(a): Posiadam obudowe Tracer Turbo Jet Side i wszystko spoko tylko ta turbina:/ Jest poprostu halasliwa po jej odlaczeniu cichutenko wszystko ale kiedy ja podlaczeto ladnie eyglada ale halasuje strasznie jak to moge cmienic i czy wogole moge zmienic poradzcie mi 1361051[/snapback] Zmniejsz obroty wnetylatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EaDyM Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 TYlko jak ja mam zmniejszyc bo nieiwiem:// prosze porade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) no chciałeś turbojet'a to działa jak jety ;) ;) np fanmate, np przełączając na 7/5V,, => FAQ Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...