kukifas Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Poszukuję sterowników do skanera Mustek ScanMagic 1200 ED. Skaner wygląda tak. Znalazłem jedynie sterowniki pod windowsa 95/98/NT oraz 2000 (można je znaleść tu). Natknąłem Się także na taką stronkę i myślę, że są tam te sterowniki, gdyż wyraźnie jest napisane: ОС - Windows XP. Nie wiem co to 'OC', ale pewnie jest to rosyjski odpowienik OS. :P Na oficjalnej stronie (www.mustek.com.pl) także nic nie znalazłem. pozdrawiam, z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 OC nie wiem co to. Sprobuj skolowac te sterowniki stamtad. Sprzetu raczej tym nie rozwalisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kRoGuLeC Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Na ftp://ftp.mustec.com.pl są stery do twojego skanera tylko trzeba poszukać i poczytać co tam pisze !! wiem bo sam mam SM 1200CP i dlugo szukalem sterow do niego ale nie myślałem żeby zajrzeć na stronę producenta :-) Do Twojego skanera pasują stery od SE 1200 ED PoZdRaWiAm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Tutaj masz te stery: http://members.driverguide.com/driver/deta...driverid=119058 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...