Myszek Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 (edytowane) Witam!! Ostatnio przymierzam sie do zmiany monitora. Mam teraz 15' LCD i jestem zadowolony ale jest za mala. i szukam monitora LCD z tunerem tv bo wtedy tez bym mial telewizor takie 2 w 1 a telewizor teraz mam jakas stara 14'. chodzi mi o jakas 19' tak do 3k zl. 17' tez moze byc ale tak do 2k-2,5k.. ale wolalbym 19' bo to wiekszy komfort co do telewizji. zasnowailem sie nad sony 19' w komputroniku jest za 3400zl wiec troche za drogo. doradzcie jakiews dobre lcd z tunerem tv :D :D :D aha monitor powinien byc rowniez dobry do gier. czy do monitora lcd z tunerem dodaja pilota?? EDIT: Znalazlem takiego hyundaia za 2200zl http://www.axon.com.pl/produkt.php?id=3207 co o nim sadzicie?? bedize sie nadawal do grania?? Edytowane 31 Marca 2005 przez myszek14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centrino Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Witam wszystkich! Przylaczam sie do prosby - ja rowniez planuje kupic monitor LCD z tunerem tv, ale nie za bardzo wiem, ktory wybrac...17''Iiyama ProLite C171WT, 17''Iiyama E430T, 17''Samsung SyncMaster 730 MP, 17''Sony HT75WS...a moze cos innego ktos poleci? Serdecznie prosze o pomoc zorientowanych w temacie. Z gory wielkie dzieki Andrzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...