Skocz do zawartości
Myszek

Monitor Lcd Z Tunerem Tv!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!

Ostatnio przymierzam sie do zmiany monitora. Mam teraz 15' LCD i jestem zadowolony ale jest za mala. i szukam monitora LCD z tunerem tv bo wtedy tez bym mial telewizor takie 2 w 1 a telewizor teraz mam jakas stara 14'. chodzi mi o jakas 19' tak do 3k zl. 17' tez moze byc ale tak do 2k-2,5k.. ale wolalbym 19' bo to wiekszy komfort co do telewizji. zasnowailem sie nad sony 19' w komputroniku jest za 3400zl wiec troche za drogo. doradzcie jakiews dobre lcd z tunerem tv :D :D :D aha monitor powinien byc rowniez dobry do gier.

czy do monitora lcd z tunerem dodaja pilota??

EDIT: Znalazlem takiego hyundaia za 2200zl http://www.axon.com.pl/produkt.php?id=3207 co o nim sadzicie?? bedize sie nadawal do grania??

Edytowane przez myszek14

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich!

Przylaczam sie do prosby - ja rowniez planuje kupic monitor LCD z tunerem tv, ale nie za bardzo wiem, ktory wybrac...17''Iiyama ProLite C171WT, 17''Iiyama E430T, 17''Samsung SyncMaster 730 MP, 17''Sony HT75WS...a moze cos innego ktos poleci?

Serdecznie prosze o pomoc zorientowanych w temacie.

Z gory wielkie dzieki

Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi