ANalfabeta Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Pytanka pewnie proste. 1. Czy mozliwe jest na tej karcie lub czy może już tak jest, abym mogł na TV obserwować start kompa tzn POSt itp. ??? Chodzi o to, ze telewizor stoi w drugim pokoju i .... 2. Czy na 11 m kabla (zwyklego raczej) bedzie chodzic mi TV-OUT w jakości rozsądnej do oglądania filmów ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 ad 2. Ja mam przynajmniej z 6 m i obraz na tv doskonały i myśle że 11 nie powinno być problemu chyba że bedziesz mial jakies stare dziadowskie kable ze smietnika :wink: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Z tymi kablami to nie ma zasady. Znajomy kiedys kombinował i 9 metrów za Chiny działac nie chciało, ale skrócenie do 8 dało rewelecyjny obraz. A co mozesz powiedziec odnośnie punktu 1. ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Ad 1. Odlacz monitor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Ad 1. Odlacz monitor.Rozumiem ze jak nie bedzie podpiety montor to wystartuje normalnie na wyjsciu TV ???? Bo nie chce mi sie puszczac tyle kabla na ogladanie TV!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Uzupełnienie: D Z I A Ł A !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 AD2. Mam 15 m kabla telefonicznego (8 żyłowego) 8O i działa bez problemu z obrazem only z dźwiękiem (coś burczy...) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...