Greenday Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Witam! Zadomowil sie w moim kompie taki ktos. Nie wiem jak moge skasowac szpiega. Probowalem na rozne sposoby. Ad-Aware "nie widzi" nic podejrzanego. Wchodze na Moj Komputer, zeby pogrzebac w systemowych-kicha. W OGOLE NIC NIE WIDAC. Moze ktos cos poradzi? Uprzedzajac pytanie-spy sie pojawil po tym jak kliknalem na link, ktory dostalem na ICQ. Mam nadzieje, ze mnie ktos pocieszy :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 antyvirus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenday Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 antyvirus 1361376[/snapback] Nie pomaga niestety :( A w grę wchodzi wszystko oprócz reinstalacji Windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 (edytowane) sprawdź czy razem z systemem nie odpalają ci sie jakieś podejrzane programy start->urucham->msconfig->uruchamianie aha i przestan z ie korzystać i zacznij uzywac jakiegos dobrego antywira Edytowane 31 Marca 2005 przez MaKaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 sprawdz kompa hijackthis... a logi wklej na www.hijackthis.de i juz bedziesz wiedzial co jest niepotrzebne i co wywalic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...