qbaneoplus Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 hej mam do opchnięcia zestaw do neta radiowego czyli: antena kierónkową 2,4GHz , kabel około 18 metró oraz karta radiwowa WIFI 11 mb\s to wszystko cenie sobie bardzo tanio bo opyle za 200zł ale cena jest jeszcze do negocjacji . sprzent nie jest nowy ale ja go uzywałem tylko tydzień a tak to przelezał w szafie . niewiem moze ktoś ma znajomego ktory by potrzebował takie coś moge dostarczyć na terenie krakowa a tagze w karakowie lub miechowie bardzo mi zalezy na sprzedaniu teago więc nie cenie sie mocno . mysle ze znajdzie sie chetny na to polecam ten sprzecik mi słozył dobze antena była na strychu więc sie nie zniszczyła za bardzo no i ma zasięgokoło 5 km kontakt gg:4648963 mail: qba.ultras@neostrada.pl ps mozliwa wysyłka ale wszystko do ugadania najlepiej na gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 po pierwsze to od takich postów jest GIEŁDA po drugie - przeznacz część zysków z tej transakcji na słownik ortograficzny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...