andi963 Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Jestem podłączony do internetu przez kablówkę (RTK N. SĄCZ) w bloku tworzymy w trzy osoby sieć , szczerze mówiąc to nawet nie wiem jaki to jest modem :oops: .Problem jest taki żeby mój dostawca internetu widział moje dwa pc jako jeden , ale jakie urządzenie czy router czy...? może to załatwić . Dodam że usługodawca pluje się nawet jak uruchomiłem Ms. Virtual PC (Odcioł internet) Naszą sieć zakładali przcownicy rtk i nic o niej nie wiem :D - jest tyle tych urządzeń sieciowych że nie mogę się w tym połapać , co muszę kupić żeby były widoczne dwa pc w sieci jako jeden - ale tak w 100% . Jak coś wykryją że kombinuje np. wykryją dwa pc a płace za jeden to odetną mi internet :angry: i po ptokach Dodam że jestem laikiem :oops: jezeli chodzi o sieci komp. - więc proszę o jasne i szczegółowe wyjaśnienia Z góry wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 a ile kosztuje drugi komp w tym samym lokalu :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...