dzacek_86 Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Mam kłopot :( Kupiłem mp3 playera marki "krzak" na allegro i gwarancja już mi się skończyła. Kłopot polega na tym że pewnego razu po wgraniu muzyki wyciągnąłem playera z portu USB (poprawnie) i po włączeniu wyświetla sie komunikat "Disk Error!". Po ponownym podłączeniu odtwarzacza do komputera, ten twierzi że dysk wymienny jest niesformatowany :mur: Na dysku wymiennym nie widać było (nawet niewidocznych) plików "systemowych" odtwarzacza. Czy to oznacza że są gdzieś zapisane oddzielnie na playerze i czy w związku z tym można bezpiecznie go sformatować ("...zostaną usunięte WSZYSTKIE pliki znajdujące siię na dysku.") A Scandisc, którym wcześniej załatwiałem problemy zwiazane z błędami pamięci na playerku, nie chce ruszyć niesformatowanego dysku :( Jeśli miał ktoś podobny problem i znalazł rozwiązanie niech pomoże... plzzz :) Podsumowując: Czy można bezpiecznie sformatować mp3 playera działającego także jako PenDrive? Jest to mniejwięcej taki player: http://allegro.pl/show_item.php?item=45939455 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 TAK anyway kazdy mp3player cyfrowy moze sluzyc jako pendrive :/ po 2, to firmware ['glowne oprogramowanie'] masz zapisany gdzies na pamieci CMOS, ale nei na flash, tam gdzie sa dane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzacek_86 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Wielkie dzięki!! :D Sformatowałem i jest jak dawniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...