PB782 Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Witam! Niedługo będę kupował cooler na grafike i nie wiem co wybrać. Zainteresowały mnie dwa modele: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46220471 i http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46236151 Nie chdozi mi o wygląd tylko o jaknajwiększą możliwość overclockingu. Jeżeli teraz max na rdzeniu to 365 mhz to po zastosowaniu ktoregoś z coolerów pójdzie ponad 400 mhz [ na 9600 pro]? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 ja bym wzial vga sielencer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 No tu nie ma nad czym myśleć, tylko i wyłącznie ARCTIC VGA Silencer rev.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 silencer niedosć że ładniejszy,wydajnie jszy to to jest poprostu silencer a nie jakieś nie wiem co ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 A chłodzi dobrze? Bo akurat na ciszy to mi mniej zalezy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Chłodzi lepiej niz ten spire. Bierz silencera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellboy 1 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 ja bym zdecydowanie brał VGA Silencera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 podzielam zdanie kolegów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Ja bym wpierw zasilke wymienil ;) Bo ten Codegen .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Nie wszystko naraz :D Moja kieszeń jest naprawdę skromna :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darck Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 wiec kazdy zaleci ci najpierw wymiane zasilacza, grafika na starym wiatraczku pochodzi i nic sie jej nie stanie, a na tym zasilaczu nie wiadomo. Tu masz najtansze co powinno pociagnac twoj sprzet http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46848203 - cena nizsza ot wiatraczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Pomijając fakt, że kolejność zmiany powinna byc faktycznie taka, że najpierw zasiłka a później cooler to polecam tego Arctica. Sam mam takiego na R9600Pro i od czasu założenia ani jednej zwiechy z powodu karty, a temp na karcie spadła o jakieś 8 stopni. Poza tym jest duuuuuużo ciszej, a wentyl chodzi na niskich obrotach :) Karta jak w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) Darck tylko moj radeon nawet nie ma coolera :P Dlatego najpierw oglądałem się za chłodzeniem. Hmmm ten zasilacz napewno będzie lepszy od codegeena? Też ma 300 wat i ta cena. Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez PB782 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darck Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Jak widac cyferki to nie wszystko. Jak za tanio, to mozesz kupic tu http://allegro.pl/show_item.php?item=46280474 taki sam. Poszukaj sobie tematy o fortronach na forum, np. ten topic http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=80039&hl= oczywiscie jesli masz kase to polecam inwestycje w cos mocniejszego, ale ten tez uciagnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) U mnie w drugim kompie dla dzieci na Fortronie 300W z PFC ciągnie Asus A7V600x , Sempron 2800+ GF4200 i 100% stabilności. Zasiłka też z Allegro, tylko od innego sprzedawcy. Szczerze polecam. Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez japa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Te zasilacze po 35 zł są używane.. nie będzie czasem tak że pociągnie tydzień i padnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darck Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (edytowane) tego ci nie powiem, ale gdy zasilacz padnie to przynajmniej dzieki zabespieczeniom nie powinien spalic reszty podzespolow kompa tak jak twoj codogen, poza tym sa to zasilacze sprowadzane z zagranicy, wcale nie musza byc bardzo stare, a firmowy zasilacz bedzie dzialal dluzej od przecietnego noname. ale jak chcesz, doplac i kup nowy. ja zamowilem, uwazam ze warto zaryzykowac kupno tego zasilacza, jesli nowy kosztuje 2 lub 3 ( jesli chcialbym gwarancje ) razy tyle. nowe sprzedaja np. tu: http://allegro.pl/show_item.php?item=46746463 to troche slabszy model, ale tez fajny :) Edytowane 5 Kwietnia 2005 przez Darck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...