Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Orientuje sie ktos moze jakiej max. pojemnosci karte MMC mozna wsadzic do tego telefonu? Gdzies czytalem, ze max. to 128, ale ludzie pisali, ze uzywaja wiekszych. Jak to jest. Chce sobie kupic karte 256 lub 512 mega i chcialbym, zeby chodzila poprawnie.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogólnie działają nawet 1GB tylko że jedne działają a inne nie. Ponoć istnieje jakiś związek z wersją firmware'u. W każdym razie np w mojej działała MMC Pretec'a 256 MB. Afair to na necie krążą już całe listy które są gut a które mniej gut ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogólnie działają nawet 1GB tylko że jedne działają a inne nie. Ponoć istnieje jakiś związek z wersją firmware'u. W każdym razie np w mojej działała MMC Pretec'a 256 MB. Afair to na necie krążą już całe listy które są gut a które mniej gut ;)

1361563[/snapback]

A widziales gdzies moze taka liste? Ile Cie kosztowala ta karta?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A widziales gdzies moze taka liste? Ile Cie kosztowala ta karta?

Pozdrawiam

1361606[/snapback]

Co do listy to google ;)mmc nokia 6230 compatibility itp hasła nawet coś wynajduje i nawet potwierdza że Pretec działa ;)

Ten pretec ponoć kosztuje około 110 PLNów. Inne MMC są w okolicach 80-90 PLN za 256 MB. Szczerze mówiąc nie wiem tylko próbowałem nie swoją karte z ciekawości ;) I tak używanie tego telefonu jako playera mija się z celem bo:

- nie można podłączyć normalnych słuchawek

- transfer nawet kabelkiem USB trwa i trwa i trwa i jajo można znieść czekając a karta MMC jest pod baterią więc wariant z jej wyciąganiem i wkładaniem do czytnika też jest średnio kuszący ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi