axl2000 Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 (edytowane) NIE MAM JAK WEJSC DO DOSA i uzyc fdiska ani nie mam bootowalnej plyty XP, mam zwykla...a problem jest taki ze za chiny w "zarządzaniu dyskami" jak robie nowy wolumin to zamiast zrobic mi "Partycja - Podstawowy" to robi mi "Dysk Prosty - Dynamiczny" na ktory nic nie mozna zainstalowac, mozna co najwyzej kopiowac pliki...;((( Probowalem partition magic i tez dupsko ;((( Pomocy... ;((( Edytowane 31 Marca 2005 przez Axl2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 1. usun woluminy na tym dysku dynamicznym 2. kliknij prawym przyciskiem myszy na dysku - nie na nieprzydzielonej powierzchni (tam gdzie toworzysz partycje/woluminy) tylko na to co masz po prawej (Dysk 0, Dynamiczny,...) 3. wybierz opcje Przywroc dysk podstawowy 4. zadzialalo :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...