Skocz do zawartości
pit

problem tygodnia

Rekomendowane odpowiedzi

Przynajmniej dla mnie jest to problem ....

Otoz kupilem se nagrywarke lg 8400b , i wszystko bylo cacy, nagrywala odtwarzala , itp , dopoki ktorejs plytki nie wsadzilem do zwyklego cedeka.

I tu jest problem:

zaden cedek (oprocz samej nagrywary) nie chce czytac tych plytek z danymi (z audio czyta).

Probowalem zmniejszac predkosci nagrywania / ustawienia iso / tasmy / dma / roznych cedekow uzywalem i nic.

rece mi opadaja

macie jakis pomysl ?

ps. nagrywam w nero 5.5.9.14 a firmware do nagrywary mam najnowszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

umnie na troche starszym lg tak sie dzieje jak nie zamkne plyty lub jakiejs seji zobacz czy wlaczone jest disc at once albo sesion at once sotatecznie moze masz wlaczone zeby cd zostawial otwarte

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko uwazaj coby ci fragment blachy z tej nagrywarki [jak pociag najedzie] lba nie uciol [ogladal ktos Final Destination {polski tyt. Uniknac Przeznaczenia} ]

Chamski film, troche pesymistyczny ale spoko :):):)

Albo wiem weż sobie 5 kilowy młotek, połóż wypalare na ziemi i <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnij ją ile masz sił - MUSI POMÓC, Napewno zadziała

BTW, tak się naprawia rozyjskie komputery [ARMAGEDON] :):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko uwazaj coby ci fragment blachy z tej nagrywarki [jak pociag najedzie] lba nie uciol [ogladal ktos Final Destination {polski tyt. Uniknac Przeznaczenia} ]

Chamski film, troche pesymistyczny ale spoko :):):)

Albo wiem weż sobie 5 kilowy młotek, połóż wypalare na ziemi i <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnij ją ile masz sił - MUSI POMÓC, Napewno zadziała

BTW, tak się naprawia rozyjskie komputery [ARMAGEDON] :):):)

Ja tak robiłem z 15 kilowym młotkiem na resorakach jak chcieliśmy zrobić np. złomowisko(miałem wtedy z 10lat) :D :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podejzewam ze problem jest analogiczny do tego co sie czasami dzieje z fdd gdzie czasami sie glowica przesunie i nagrywa ale z przesunieta faza i nic innego tego nie przeczyta, podobny problem moze dotyczyc optyki tejze nagrywarki

NO i jeszcze ja powiem że mam nadzieję że nie wybierasz tego nagrywania co potem się tylko w tej nagrywarce da odczytać. Nie wiem czy na każdej jest taka opcja, ale w pracy na hm mamy napewno. A w chacie nie mogę na rzie sprawdzić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...