pit Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Przynajmniej dla mnie jest to problem .... Otoz kupilem se nagrywarke lg 8400b , i wszystko bylo cacy, nagrywala odtwarzala , itp , dopoki ktorejs plytki nie wsadzilem do zwyklego cedeka. I tu jest problem: zaden cedek (oprocz samej nagrywary) nie chce czytac tych plytek z danymi (z audio czyta). Probowalem zmniejszac predkosci nagrywania / ustawienia iso / tasmy / dma / roznych cedekow uzywalem i nic. rece mi opadaja macie jakis pomysl ? ps. nagrywam w nero 5.5.9.14 a firmware do nagrywary mam najnowszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 a sam wgrywałeś ten firmware i wszystko dobrze poszło? spróbuj też innym progsem do nagrywania. a może starsze nero na 5576 lub 5582 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefisto Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Może poprostu nie zamykasz płytki lub niechcący nagrywasz z większą prędkością niż są max dla danej płytki! Jęzeli wypalarka odtwarza to znaczy że coś masz źle w ustawieniach, nie potrafię Ci powiedzieć co :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 firmware sam wgrywalem , dobrze wszedl , a nagrywam na platinum x40 i sesje zamykam :< i nadal nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 poprostu ciólowa wypalara. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefisto Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Ten model co masz to jest 40x? Jeżeli tak to musisz mieć jakiś wadliwy model bo mój kumpel ma i wszystko jest oki! Ale to jest bardzo dziwne bo Wypalarka czyta wię nagrywa ale może źle :):):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 poprostu ciólowa wypalara. Ciul piszemy przez u Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 umnie na troche starszym lg tak sie dzieje jak nie zamkne plyty lub jakiejs seji zobacz czy wlaczone jest disc at once albo sesion at once sotatecznie moze masz wlaczone zeby cd zostawial otwarte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 sprobuje plytki zmienic , pojde zara na gielde i kupie jakiegos wysokobudzetowego tdk za 5 zl :) a jak nie to wsadze gosciowi ta nagryware tak gleboko w d*.... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 najlepiej bez wazeliny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 przegiela....ide ja przywiazac do 3 szyny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefisto Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Połóż ją na torach kolejowych i poczekaj na pociąg - na pewno Ci ulży :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Że też z TEACem nie ma takich problemów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 tylko uwazaj coby ci fragment blachy z tej nagrywarki [jak pociag najedzie] lba nie uciol [ogladal ktos Final Destination {polski tyt. Uniknac Przeznaczenia} ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefisto Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 tylko uwazaj coby ci fragment blachy z tej nagrywarki [jak pociag najedzie] lba nie uciol [ogladal ktos Final Destination {polski tyt. Uniknac Przeznaczenia} ] Chamski film, troche pesymistyczny ale spoko :):):) Albo wiem weż sobie 5 kilowy młotek, połóż wypalare na ziemi i <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnij ją ile masz sił - MUSI POMÓC, Napewno zadziała BTW, tak się naprawia rozyjskie komputery [ARMAGEDON] :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 tylko uwazaj coby ci fragment blachy z tej nagrywarki [jak pociag najedzie] lba nie uciol [ogladal ktos Final Destination {polski tyt. Uniknac Przeznaczenia} ] Chamski film, troche pesymistyczny ale spoko :):):) Albo wiem weż sobie 5 kilowy młotek, połóż wypalare na ziemi i <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnij ją ile masz sił - MUSI POMÓC, Napewno zadziała BTW, tak się naprawia rozyjskie komputery [ARMAGEDON] :):):) Ja tak robiłem z 15 kilowym młotkiem na resorakach jak chcieliśmy zrobić np. złomowisko(miałem wtedy z 10lat) :D :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 podejzewam ze problem jest analogiczny do tego co sie czasami dzieje z fdd gdzie czasami sie glowica przesunie i nagrywa ale z przesunieta faza i nic innego tego nie przeczyta, podobny problem moze dotyczyc optyki tejze nagrywarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Miałem ten sam problem z nagrywarką LG 24x, był spowodowany niezamknięciem sesji po nagraniu.Potem urzyłem firmowego programu dodanego na cd z nagrywarą (rexio) i było po kłopocie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Ja tak robiłem z 15 kilowym młotkiem na resorakach jak chcieliśmy zrobić np. złomowisko(miałem wtedy z 10lat) :D :twisted: tia, tez tak robilem, niszczenie resorakow to byla zabawa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 podejzewam ze problem jest analogiczny do tego co sie czasami dzieje z fdd gdzie czasami sie glowica przesunie i nagrywa ale z przesunieta faza i nic innego tego nie przeczyta, podobny problem moze dotyczyc optyki tejze nagrywarkiNO i jeszcze ja powiem że mam nadzieję że nie wybierasz tego nagrywania co potem się tylko w tej nagrywarce da odczytać. Nie wiem czy na każdej jest taka opcja, ale w pracy na hm mamy napewno. A w chacie nie mogę na rzie sprawdzić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...