daro200 Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 W sumie jest już ona bardzo dawno postawiona i jeśli ktoś miałby ochote zobaczyć co i jak to zapraszam serdecznie :) Ostatnio żadko robie update ale po maturce będzie dużo częściej :) http://daro200.neostrada.pl POZDRAWIAM :D Ps. jeśli macie jakieś propozycje co można zamieścić i co myślicie to czekam na wasze uwagi i sugestie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drake87 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Jezu... ta stronka daje kolorami aż po gałkach... odwiedź moją Stronka ogólna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) W sumie jest już ona bardzo dawno postawiona i jeśli ktoś miałby ochote zobaczyć co i jak to zapraszam serdecznie :) Ostatnio żadko robie update ale po maturce będzie dużo częściej :) 1361629[/snapback] Też muszę sobie zrobić stronkę Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Jezu... ta stronka daje kolorami aż po gałkach... odwiedź moją 1363149[/snapback]Właśnie nie miałem jakoś wielkiem wyobraźni w dobieraniu kolorów... :blink: A tak serio to właśnie zamierzam coś zrobić z nimi oraz ogólnie ostro ją przerobić. Tzn nie będę jej przerabiać tylko od razu zrobie nową od podstaw :) Jak chcecie to loozkajcie bo czasem są ciekawe akcje wrzucane :) PS. ogólnie stronka jest na stronie mojej szkoły i dlatego troszke musiałem ocenzurować (czyt. wyrzucić) zdjątka z imprez bo dyr się pruł do mnie :mur: :mur: :mur: :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Mam pytanie może nie na temat, ale czy wiecie gdzie mogę znaleść gotowce stronek www np. podaje treść jakieś zdjęcia kilka linków i jest stronka Chcę pokazać moją obudowe w jednym miejscu Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Stronka nawet spoko, ale to tło na którym jest pokazana ta fota powinieneś zmienić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Mam pytanie może nie na temat, ale czy wiecie gdzie mogę znaleść gotowce stronek www np. podaje treść jakieś zdjęcia kilka linków i jest stronka Chcę pokazać moją obudowe w jednym miejscu 1363197[/snapback] Hmmm zobacz na przylepiony temacik :) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=55448 Michał_Misiek dzięki za odwiedziny i za spostrzerzenie :) Chodzi zapewne Wam o kolor... chyba lilowy :) Tzn na jaki proponujecie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Jezu... ta stronka daje kolorami aż po gałkach... odwiedź moją 1363149[/snapback] (...) na podstronie o mat wybuchowych,zbyt mało inf .Polecam książkę "Preparatyka mat. wybuchowych" W.P. Cetnera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...