Skocz do zawartości
daro200

Moja Stronka :)

Rekomendowane odpowiedzi

W sumie jest już ona bardzo dawno postawiona i jeśli ktoś miałby ochote zobaczyć co i jak to zapraszam serdecznie :)

Ostatnio żadko robie update ale po maturce będzie dużo częściej :)

http://daro200.neostrada.pl

POZDRAWIAM :D

Ps. jeśli macie jakieś propozycje co można zamieścić i co myślicie to czekam na wasze uwagi i sugestie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie jest już ona bardzo dawno postawiona i jeśli ktoś miałby ochote zobaczyć co i jak to zapraszam serdecznie :)

Ostatnio żadko robie update ale po maturce będzie dużo częściej :)

1361629[/snapback]

Też muszę sobie zrobić stronkę Edytowane przez Dziuby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezu... ta stronka daje kolorami aż po gałkach... odwiedź moją 1363149[/snapback]

Właśnie nie miałem jakoś wielkiem wyobraźni w dobieraniu kolorów... :blink: A tak serio to właśnie zamierzam coś zrobić z nimi oraz ogólnie ostro ją przerobić. Tzn nie będę jej przerabiać tylko od razu zrobie nową od podstaw :) Jak chcecie to loozkajcie bo czasem są ciekawe akcje wrzucane :)

PS. ogólnie stronka jest na stronie mojej szkoły i dlatego troszke musiałem ocenzurować (czyt. wyrzucić) zdjątka z imprez bo dyr się pruł do mnie :mur: :mur: :mur: :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie może nie na temat, ale czy wiecie gdzie mogę znaleść gotowce stronek www np. podaje treść jakieś zdjęcia kilka linków i jest stronka

Chcę pokazać moją obudowe w jednym miejscu

Edytowane przez Dziuby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie może nie na temat, ale czy wiecie gdzie mogę znaleść gotowce stronek www np.  podaje treść jakieś zdjęcia kilka linków i jest stronka

Chcę pokazać moją obudowe w jednym miejscu

1363197[/snapback]

Hmmm zobacz na przylepiony temacik :)

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=55448

Michał_Misiek dzięki za odwiedziny i za spostrzerzenie :) Chodzi zapewne Wam o kolor... chyba lilowy :) Tzn na jaki proponujecie :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi