tymej Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Mam problem z literą ć. Litery ą, ę, ź, ż, ł, ó, ś wyskakują na ekranie. A litera ć nie. naciskam alt+c i nic. Co zrobi? Korzystanie z tablicy znaków nie jest zbyt wygodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zapewne jakis program w tle ukradł skrót alt+c i dlatego nie ma literki. ZObacz jakie programisiedza ci w trayu wylaczaj po koleji i sprawdzaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 to ja się podepnę pod temat u mojej kumpeli nie ma ł - ani z alt+l ani z crtl+alt+l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 ouara a nie ma ł i z w przegladarce internetowej czy w programach typu word, komunikatorach itp...?? Moze jakis toolbar albo tez program rezydujacy w tle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) mam włączonego tylko seti@home i ikonę głośności. to wina catalystów. odinstalowałem i działa. ale znowu je zainstaluję. Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez tymej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_sqbi Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 to ja się podepnę pod temat u mojej kumpeli nie ma ł - ani z alt+l ani z crtl+alt+l 1361863[/snapback] Twoja koleżanka ma najprowdopodobniej karte graficzną Intela Wyłacz w tray'u skróty klawiszowe i będzie działac (prawy na ikonce intela) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crux Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 mam włączonego tylko seti@home i ikonę głośności. to wina catalystów. odinstalowałem i działa. ale znowu je zainstaluję. 1362581[/snapback] Po tym co napisales nie domyslilem sie za bardzo o co chodzi ale dzieki za odp na priv. Nie instalujcie Catalyst Media Center! I nie ma problemu z litera "Ć" :) Dzieki tymej. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...