art-e Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Witam!! A wiec tak: mam starego złoma bo PII 300, Win 2000, karta radeon 8500. Wcozraj na nowiuśki system wgrałem stery catalyst 4.12, później omegi na tych samych sterach. W obu przypadkach obraz miga i są zakłócenia. Czy te sterowniki nie są odpowiednie? Jeśli nie to jakie byłyby ok?? Aha, jeszcze jedno ale to sprawdze dziś - bo nie miałem zainstalowanego servis packa 4. Nie wiem czy to coś pomoże Pomóżcie prosze :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 no service pack to koniecznie nie masz plytki z oryginalnymi sterami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art-e Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 no service pack to koniecznie nie masz plytki z oryginalnymi sterami? 1361845[/snapback] nie płytki orginalnej nie mam :cry: . Ale i tak wole jakies nowsze steroniki zainstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 no na oryginalnych sterach to 'se' mozna.. ;) swoja droga ciekawe ktora to wersja moglaby byc?:) a wczesniej jakich uzywales? a jak nie miales wczesniej tego radka to sprawdz inne wersje, troche roboty bedzie.. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art-e Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 No wiec przydało sie forum, przeczytałem gdzieś w archiwum że najlepiej 8500 współpracuje z catalystem 3.2, wiec zainstalowałem i spoko gra! :) Co najwyżej sprawdze jeszcze może omegi na tych catalystach, zawsze może cos wiecej da sie wycisnąć :D Dzięki panowie za zainteresowanie Pozdrówka art-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...