fifa2005 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 nie wiecie moze gdzie mozna kupic portfel z napisem "Bad MotherFucker" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 dżuls ? izit ju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) czyzby ktos ogladal pulp fiction heheh ;] http://www.bmfwallets.com/ Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifa2005 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 a moze gdzies w polsce znajde taki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 A po co??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 niektorych to serio poryło :? chcesz mieć portfel z napisem "zły matkojebca"? składam pokłony :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 dzizas....co wy chcecie.... ja mam troche odziezy "z jajem" i naprawde nie widze w tym problemu :) kiedys na allegro byla aukcja jakiejs formy, ktora oprocz nadrukow na ksozulkach i kubkach robila portfele na zamowienie..... poszukaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 DIY - chyba nie trzeba rozwijac :P takie wytloczenia robi sie na skorze rozgrzanym "zelastwem" jak masz jakis zbedny kawalek skory to rozgrzej nad gazem cos metalowego i przytknij (a wlasciwie przycisnij mocno) do tego kawalka skory uwaga bedzie smierdzialo :P PS i upewnij sie ze to skora a nie jakies sztuczne badziewie - bo sie stopi :P PS2 zmien temat to sie moze jakis kusnierz znajdzie i poda przepis na wytloczenia w skorze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 na rynku, stadionie. w jakimś sklepie muzycznym ? tylko to mi do głowy przychodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Za tydzien przejdzie podniecenie filmem i kupi portfel na lancuszku dla dresow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifa2005 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Za tydzien przejdzie podniecenie filmem i kupi portfel na lancuszku dla dresow :) 1362385[/snapback] dres to ty moze jestes a taki poftfelik chce kupic bo mi zostało 100 pln i nie mam w co zainwestować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Hahahah ależ Ci dowalił LOL :> No fajny porfelik, super. Tylko nie stań się tym nadrukiem...chyba ze juz nim jestes :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 dres to ty moze jestes a taki poftfelik chce kupic bo mi zostało 100 pln i nie mam w co zainwestować ;) 1362402[/snapback] Przypomina mi sie stary dowcip o szczycie glupoty... ;) wydac ostatnie pieniadze na portfel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 dres to ty moze jestes a taki poftfelik chce kupic bo mi zostało 100 pln i nie mam w co zainwestować ;) 1362402[/snapback] No łamie mnie nie masz w co zainwestowac wez podaruj to na jakas fundacje charytatywna bedzie wiekszy pozytek Ale co tam w koncu musze sie na forum pochwalic jaki "zły matkojebca jestem". A juz myslalem ze nic mnie juz dzis nie rozbawi a jednak :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifa2005 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 napisałem to z ironią jesli wiesz co te słowo znaczy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...