Mateoosh Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 www.4max.com.pl./filmy/thgcpucooling.zip Polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 cuś ten ADRES nie działa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 nie dziala link :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Już jest good. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 szybki transfer ma ten serwer z którego zasysam :) całe 90Kb/s heh nic ino sie cieszyc sie z tej chwili :) he Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 www.4max.com.pl./filmy/thgcpucooling.zip Polecam! Film stary jak swiat :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 www.4max.com.pl./filmy/thgcpucooling.zip Polecam! Film stary jak swiat :( Może i stary ale ja go dziś odkryłem :PP (mam reflex :)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Może i stary ale ja go dziś odkryłem :PP (mam reflex :)). ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 NORMALNIE MNIE DZISIA SZLAK TRAFI!!!!!!!!! STRONY MI CHODZA JAK W TPSA!!!!!!!!! A TO SCIAGAM Z PREDKOSCIA 1,5 KB......... WRRRRRRRRRRRR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Ja mam ok 5kb/s czyli jak na modemie. Ale mam swiadomosc, ze nie place tym zlodziejom!!!(TePeeSA) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...