KaLoH Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Wszystkich milosnikow Counter-Strike'a 1.6 zapraszam do odwiedzenia mojego serwera. Nazwa: cs.kaloh.pl - powered by Artnet IP: 153.19.178.4:27015 lub gry2.artnet.pl:27015 Procesor: AMD Athlon XP 2600+ Ram: 1024 MB Dysk: 40 GB Łącze: 10 Mbps (ArtNet Sp. Z.o.o) AMX: 0.9.9 Metamod: 1.17.4 VAC: Włączony Typ: FFA HLSW: hlsw://gry2.artnet.pl:27015/ Podgląd: http://www.stats.cs.artnet.pl/hlstats.php?..._stats&server=1 Strona serwera :mur: http://cs.kaloh.pl Statsy serwera :mur: http://stats.kaloh.pl Ogolnie serwer jest mocno oblegany ... srednio 4000-5000 unikalnych graczy w miesiacu, wiec jest z kim grac :) Wczoraj stawialem nowe statystyki, wiec aktualnie w statsach tego nie dostrzezecie :) Takie male info ... Zmierz się !!! Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez KaLoH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLoH Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 (edytowane) Właśnie ruszył IRC'owy kanał naszego serwera na QN. Można porozmawiać z adminami i graczami. Aby połączyć się z kanałem kliknij: irc://irc.quakenet.org/cs.kaloh.pl B) Edytowane 22 Kwietnia 2005 przez KaLoH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Bys postawił serwer Source ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 własnie, przydał by sie :P bo tweakowego nima :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 stronki mi sie podobaja ale nie gram we wczesne cs'y. a lajdaki nie robcie tu offa. azocik nie boj zabci. cos niedlugo bedzie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLoH Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Pozyjemy, zobaczymy :) Jak uda mi sie nakrecic sponsora na takowy serwerek :) To nie widze problemow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Powiedz ze to przyszlosc CS ;]] --- www.severus.xx.pl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 CS:Source to jak dla mnie shit w porównaniu z 1.6 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLoH Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Niestety mam podobna opinie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Zmieni sie :> Kwestia czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...