kubajakubek Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 mam tak jak w opisie i nie wiem jakiej firmy na karcie nic nie pisze:( chcem wgrac nowy bios lecz niewiem jakiej firmy jest karta skad mam wiedziec jaka to firm ajesli na karcie nie jest napisane?? jakiems programem mozna to odczytać?? :mur: Dziekuje za odpowiedz prosiił bym o szybką odpowiedz B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 proponowal bym zebys umiescil foto karty, wtedy mzoe ktos sie pokapuje, jak na grafie nic nie pisze to jest to pewnie jais no name, czyli ciezko namierzyc producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Jaki kolor laminatu? Jaki wiatrak? Duzy, z jakims tam systemem odpwrowadzania powietrza? Czy zwykly wiatrak? Umiesc fotto albo opisz b. dokladnie! Wrozki nie znajdziesz. Ja np. mam 64mb z szyna 128bit i jest to Prolink. Ale skad mozna wiedziec, ze Ty masz taka sama... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajakubek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 to jej zdjecie prosze o pomoc BArdzo mi przykro z powodu smierci JAna PAwła II :cry: :cry: :sad: :cry: :sad: :cry: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 ehh.... sorry, ale myslalem ze chodzi Ci o GF 4, a nie 2. Moja pomylka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...