crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Nie wiecie czy jest może zarejestrowana na forum jakaś przedstawicielka płci pięknej ??? P.S. Sorry, że to powinienem napisać w offtopicu, ale wtedy nikt by tego nie czytał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 heh....... po nickach i sposobie wypowiedzi mozna sadzic ze panuje tu "solidarnosc plemnikow" :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Jedna czy więcej komórek jajowych by tu nie zaszkodziło :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Widziałeś kobiete która by spędziła z kilka godzin na szperaniu w kompie i testach !!!!!!!!!!!!!!!!! Moja to nie wie co znaczy O/C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Widziałeś kobiete która by spędziła z kilka godzin na szperaniu w kompie i testach !!!!!!!!!!!!!!!!! Moja to nie wie co znaczy O/C Ale jakby nie patrzec to womany potrafia czasem tak o/c faceta ze ......... :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Jak już jesteśmy w temacie, to powiem, że mam codziennie przyjemność widzieć 8-smy cud świata, lecz na razie mam niestety "access denied" :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambas Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 I co sie tu tak niektorzy chwala?Tez mam przyjemnosc codziennie ogladac 8-smy cud swiata..Himalaje mam na codzien..Ale chyba nie do tego zostalo zrobione te forum???No nie??Gadajmy o komputerach.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Kobiety sluza do rozgrzewania a nie chlodzenia :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Nie wiecie czy jest może zarejestrowana na forum jakaś przedstawicielka płci pięknej ???Oczywiście ,że jest. Może sama się ujawni :D . (tylko nie myślcie,że to ja hehe :P ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Kobiety sluza do rozgrzewania a nie chlodzenia :wink: Podoba mi się :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...