gate26 Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Witam Problem tkwi w dźwięku w Ataku klonów. Wizja jest zaś audio niet... Co za chole...ra??? Ściągnąłem już połowę pliów z netu i nic... Może jest to prosty problem z którym nie mogę sobie poradzić więc liczę na pomoc Tu obecnych . Filmik w avi all player krzyczy iż brak kodeka audio ac3 - ściągnąłem ale dalej nic... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 nimo codec pack - zainstaluj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 jusz zrobione i nothing... to dopiero ciekawe...heehh oglądam w między czasie wehikuł czasu w oczekiwaniu na Wasze rady...thx z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...