Mkuzyn Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Witam! Mój komputer złozyłem sam od podstaw. Jego podzespoły: Płyta: ASUS A7N8X-X CPU: AMD Athlon XP 2500 (Barton) DDR: 512 RAM K. Gr: Radeon 9600Pro (Sapphire) Dysk: WD-160 GB Moje pytanie: Czy moge podpiąć jeszcze jeden RAM 512 jeśli płyta nie ma duall ddr???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 A dlaczego nie??? Przecież po to są sloty żeby je obsadzać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 No to jak sam złozyłeś komputer jak tego nie wiesz ?? Przeciez to oczywiste że tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkuzyn Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Dzięki za informacje. W takim razie do czego słóży duall ddr???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Proponuję kupić słownik ortograficzny. Dual to dwukanałowy kontroler pamięci - masz wtedy wyższą wydajność, w AMD socket A jest to ok. +3-5% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Dzięki za informacje. W takim razie do czego słóży duall ddr???? 1362330[/snapback] Poczytaj troche FAQ i użyj szukajki, bo jak jeden z moderatorów w ma podpisie " nie szukałeś zostaniesz ukarany " Pozdro EDIT: jeszcze Słownik Ortograficzny Języka Polskiego poczytaj ( też pisał tak jeden z moderatorów, ale do mnie więc ja przekazuje :) ) Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez przemek_18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...