iori89 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Mam taki problem: muszę kupić w ten weekend karte pamięci RAM ale po pierwsze: nie wiem jaką kupić no i po drugie: wogóle nie mam pojecia jaką mam teraz. Jedyne co wiem, to to, że karta ma 160 RAM, ale czy jest DD czy SD... kompletnie nic. Dlatego błagam powiedzcie mi jak sprawdzić na kompie jaką mam karte RAM?? Z gory dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Zdejmij obudowe. Albo pomysl :) Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez fuzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Nie ma kart pamięci 160MB :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Pewnie masz 128 i 32, albo 64, 64 i 32 mb. Na pewno masz sdramy. Podaj konfig to wtedy ci ktos powie ile możesz ramu dołozyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaDzIoR Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Wydaje mnie sie ze to prowokacja na Prima Aprilis raczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Wydaje mnie sie ze to prowokacja na Prima Aprilis raczej. 1362591[/snapback] Miejsce na zarty jest w oślej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 a ja powiem tak ;) weź kompa pod pachę i znajdź sklep w którym dopasują, sprawdzą czy działa i nie mają wysokich cen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...