Canon Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 [CPU shutdown temperature] kto wie jak to się ustawia :/ bo nie mam pojęcia. Z biosem mam niewiele do czynienia , może by ktoś pomógł w potrzebie. Cały przebieg jesli można od a do z :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 No tak, w końcu to modyfikacja... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Canon - nazir podsunął ci taką delikatną uwagę, że założyłeś topic o czymś zupełnie bezsensownym i to nie w tym dziale co trzeba... nie naskakuj na niego, bo on nie nabija sobie postów upominaniem takich użytkoników jak ty, tylko ty robisz niepotrzebną zawieruchę... Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez sailence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 subtelnie sie wypowiem R T F M chyba ze nie masz instrukcji do plyty glownej. [tak to jest postfuckerstwo] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 ustawiasz to w biosie oblukaj instrukcje tylko nie mów że nie masz bo możesz znależć na stronce producenta i to nie jest modyfikacja tylko podstawowa zmiana mało ważnego parametru :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canon Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Dzięki za pomoc znalazłem instrukcjie i jest wmiare do opanowania a najgorsze to to że nigdy nie pracowałem w biosie poprostu niemiałem takiej potrzeby ale dzięki jeszcze raz.Jeśli chodzi o reszte to ja jestem nawy co do spraw forumowych i modyfikacjią stało się dla mnie zmiana temp shuddown mojego kompa jesli popełniłem błąd sory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...