Adar Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 wlasnie dorwalem w swoje lapska Driv3ra !!:) niestety wyskakuje mi blad crc :/ u qmpla dziala a u mnie nie ;( Gra jest oryginalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaDzIoR Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Daj spokoj robisz jaja na 1 kwietnia.Przeciez bledy crc wystepuja w spakowanych archiwach a jezeli gra jest orginalna to nie moze miec bledow crc bo wszyscy by go mieli "z pierwszego tloczenia" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Blad CRC nie koniecznie musi byc przyczyna uszkodzenego archiwum. Nie zartuj. Rownie dobrze moze to byc wina zwalonej plytki jak tez wadliwej pamieci RAM, taśmy IDE lub kontrolera, uszkodzonego dysku lub napedu itp... Proponuje przeskanowac pamieci MEMTESTEM, sprawdzic podleczenie tasiemek, wyczyscic BIOS. CZy tylko na tej 1 plycie pojawia ci sie ten problem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?act=boardrules Zmien tytuł tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adar Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 znaczy nie tylko . mialem jeszcze takie bledy na cd ale jak nagrywalem i pakowalem pliki z dysku, bodajze to bylo Lineage 2 i jakies programy. ale z Dvd to poraz pierwszy mi sie zdarzylo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...