Certino Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Witam. Mam takie pytanko ?? Czasami wypalam sobie płytki audio w nero. I mam takie pytanie. Ponieważ utwory nigdy niemaja jednakowego poziomu głośności to czy jest jakaś opcja w nero żeby je znoemalizować do jednakowego poziomu ??? Jeżeli nie w nero to jak to można zrobic ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Ciekawe po co Nero zawiera kilka dodatkowych programów.... Opcja w Nero "właściwości" na scieżce też sieprzydaje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekk Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 nero normalizuje poziom głośności. Mam jeszcze małe pytanie :P czym nagrywać audio cd? bo gdy nagrałem w nero, audio cd na kompie działa, ale powiedzmy na wieży czy jakimś odtwarzaczu już nie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusiatko Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 to masz stary odtwarzacz nieobslugujacy cdr, bo w moim dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Jezeli robisz plyte AudioCD z MP3 - nagrywaj w Nero (normalizacja + w miare niska predkosc zapisu). Jezeli kopiujesz plyte AudioCD, uzywaj Alcohol 120% lub CloneCD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...