Camis Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Mam taki problem <_< Otóż po przesiadce z jajka 2.6.8*, na 2.6.10 lub 2.6.11 albo 2.6.12 nie mam zadnego dzwieku :( Kernel kompilowalem z configiem dobrym dzialajacym na starym jajku i powino byc ok ale dziek nie dziala :? Instalowalem rowniez z pakietow deb dla mojej dystrybucji i nadal brak :-| Jak odpalam obojetnie jakie distro live cd na jajku do 2.6.8 to dziala a jak odpale np kanonixa na jaju 2.6.10 to tez lipa i nie dziala :huh: Nie daje rady juz budowalem jadro na wszystkie sposoby i nie dziala i tak Posiadam plyte glowna: K7Upgrade880 (VIA KT880), Audio CMedia CMI9761 6 channel AC'97 Distro to ubuntu hoary. Jakies wskazowki co robic zeby pod 2.6.11 byl dziwiek ? Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Pisalem o tym tutaj - mialem taki sam problem. W kazdym razie: imo na OSS musisz jechac mi sie inaczej nie udalo... ALSA poszla w niepamiec :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...