Drunk_ZoZol Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Czy będzie organizowany w tym roku 3 zlot Tweak.pl? Jak Będzie to w jakim mieście i kiedy? thx z góry za odpowiedzi. Peace. B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 W ogole co to za pytanie :> Pewnie ze bedzie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 MUSI być bo już sobie załatwiłem kwaterę w Dziwnowie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Jaaa :| ale zrobta kiedy na południu ten zlot, przeca ja mam do dziwnowa hektary a też bym kciał se zlokać userów na real :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Jaaa :| ale zrobta kiedy na południu ten zlot, przeca ja mam do dziwnowa hektary a też bym kciał se zlokać userów na real :| 1362582[/snapback] Ja też mam hektar, jadę z drugiego końca PL. Ale jade :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zrobia Ci psikusa i zlot bedzie w Warszawie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zrobia Ci psikusa i zlot bedzie w Warszawie :P 1362592[/snapback] Warszawa nie była by dobrym miejscem na zlot według mnie. Nad morzem można się % i iść na plaże. A choć na % po Warszawie - odrazu przypał <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Jedzie kto może z południa :>? zabrałbym się chętnie :? Katowice, Kraków, Bielsko-Biała.... ktokolwiek..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Jedzie kto może z południa :>? zabrałbym się chętnie :? Katowice, Kraków, Bielsko-Biała.... ktokolwiek..... 1362601[/snapback] Nysa - koło Opola Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Wodzisław Śląski / Warszawa jedzie... kurde Poca mój ty ukcohany obsysaczu jedziemy, nie? Tym razem żadnych wakacji w Turcji tylko zlot :] bedzie gites [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Tja, jedziemy ;] Mam nadzieje ze umiesz kierowac auta ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 No to jak ktoś będzie jechał z Wawki to mógłby mnie zabrać?? :] niestety jakoś sami rodzice mnie nie puszczą :P a chętnie bym sie wybrał na zlocik :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 No to jak ktoś będzie jechał z Wawki to mógłby mnie zabrać?? :] niestety jakoś sami rodzice mnie nie puszczą :P a chętnie bym sie wybrał na zlocik :] 1362834[/snapback] He he he :) W środe mam egzaminek :D Więc może się uda (tfu tfu tfu) :) W razie co to ni ma problema :) A jak coś mi nie wyjdźie to z miłą chęcią osobiście się zabiore z kimś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 A i kiedy jest organizowany ten zlot i ile sie jedzie do dziwnowa? 6 godzin? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 qpmy se tweakowego bucha, [utosana jakiegoś] bedziemy jeździć po Polsce zbierając wszystkich userów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 tym razem nie mam planów 4-miesięcznego wyjazdu więc was pewnie nawiedze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 To ja nie jade... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Ja rowniez postaram sie byc :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Gdyby tak ta impreza była w centrum Polski... np. Poznań... ;] Jakies 100km mam... i napewno marco byłby zadowolony... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Skad ty dokladnie jestes mechlik, moze uda sie samochod wytargac. Ten splesnialy mon MeHow ma juz chyba prawo jazdy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 To ja nie jade... ;] 1363412[/snapback] w ryj chcesz ? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Skad ty dokladnie jestes mechlik, moze uda sie samochod wytargac. Ten splesnialy mon MeHow ma juz chyba prawo jazdy ;] 1363523[/snapback] http://www.pleszew.pl/ ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 To tylko 116 km ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) Kurde muszę się kiedyś wybrać :] Jedzie ktoś ze świętokrzyskiego ?? Składka na paliwo i jedziemy moim samochodem :] Ale max 3 osoby + ja bo mam zarejestrowany na ciężarowy :] EDIT - to nie był dobry pomysł :rolleyes: 550km w lini prostej w jedną stronę, na 100km spali za 30zł... ma ktoś diesla ?? :D Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez Kwiecień Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Kwiecień hmm kielce :>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Nie, okolice sandomierza/ostrowca św. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 @Kwiecień ja mieszam kolo Starachowic, wiec do Ciebie mam nie tak daleko. W sumei to by nie byl glupi pomysl. ALe diesla nie mam, a czy bede mial prawko to sie okaze :) (nie no mam zamiar zdac niedlugo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Moze cos na wschodzie ;] i % bardzo tanie ;] lub Łódź i okolice ?? Co wy na to ? ;] ;] ;] ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) Może mapka kto gdzie jest i kto może się z kim zabrać, bedzie przejzyscie :D [taką ogólną moge zrobić] btw, ten Dziwnów jest kolo wyspy Wolin czy mi się zdaje, tak max kant NW :>? Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez OWIES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 w wakacje bede mial prawko :> jeszcze tylko pimp mobile'a trzeba zalatwic ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...