arkady0 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Czy ktos próbował softmoda na radku x800 pro firmy Sapphire (wer. z VIVO)? Podobno mozna go zmienić w bestie x800 XT PE tylko software'owo. Gdy zobaczyłem ile kosztuje ten model (ok. 1200 zł) to się przeżegnałem (chociaż jestem niewierzący:). Cały czas byłem nastawiony na kupno GeForce'a 6800 GT (ponad 1500 zł Microstar), ale w związku z powyzszym pojawiły się wątpliwości. Jeśli komuś udała się ta sztuka zmiany x800 pro w x800 XT PE niech rzuca posty albo PM'y albo cokolwiek bo okazja jest niesamowita. Polecam wszystkim, którzy planują zakup kompa, aby zainteresowali się tym tematem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 jak sie uda to sie da mi sie udało ale ponoc nowe sa zablokowane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...