Przemo Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Pierwsza produkcja Pirates TV na tweaku, jest to precyzyjne modelowanie budy na gorąco. W pokazie uczestniczyła buda Codegen SP 9011, w rolach głównych Przemo i Spawn, ciekawa muza, kilka nieoczekiwanych zwrotów akcji, naprawdę warto. Tytuł: Mod po staropolsku Codec: DivX 5.2.1 Frame size: 320x240, 25fps Size: 24,5MB Download: Zapisz jako Kilka fotek z planu: Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez Przemo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 proponuje oskara! a co na to akademia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 ja bym oskara nie dał, bo to mój imienniik : P ale tzreba było frontem walnąć w bude, albo ręcznym- i dupą ; ) a nie nie nie oO- oskara bym dał... ale jakbyście tą bude zamienili z autem :D pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 dobre takie.. szkoda ze nic ciezszego . a i fajnie by bylo przy tym gnieceniu o drzewo jakby to bylo z rozpedu... lol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 dobre takie.. szkoda ze nic ciezszego . a i fajnie by bylo przy tym gnieceniu o drzewo jakby to bylo z rozpedu... lol. 1362740[/snapback] Pomysł ciekawy tylko przypomina mi to troche Jackass (pamietacie oni zrobia wszystko by tylko zaistniec). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 1.Nudne 2.Źle zmontowane 3.Znów nudne 4.Głupie i nieefektowne - a chyba o to Wam chodziło 5.Łącznie jakieś 20% zbędnych klatek... 6.Cholernie nudne. A do tej rzeczki wejdzie jakiś dzieciak - o mamo coś tu pływa, ajć mamo czemu nie mam nóżki ? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Powiem jedno, wam to się w nudzi chacie :D , a filmik to taki sobie jest, mam nadzieje ze następne będą ciekawsze :D Daliście za długie przerywniki na text :-| oraz jeszcze jedno czy wyłowiliście te śmieci(buda) z tej rzeczki, jak nie to :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 EE no śmieci zostały wyłowione z tej rzeki chodź tam i tak się nikt nigdy nie kąpie, to rzeka dla samobujców, 60 cm glębokości i dna nie widać :P No cóż do jackass to nie ma nas co porównywać, raczej taki krótki filmiczek, a co do samego składu to hmm ... ..... wiem że się teraz tłumaczę ale w 20 minut nic lepszego nie da się złożyć a dłużej nie chciało mi się nad tym popracowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 EE no śmieci zostały wyłowione z tej rzeki chodź tam i tak się nikt nigdy nie kąpie, to rzeka dla samobujców, 60 cm glębokości i dna nie widać :P No cóż do jackass to nie ma nas co porównywać, raczej taki krótki filmiczek, a co do samego składu to hmm ... ..... wiem że się teraz tłumaczę ale w 20 minut nic lepszego nie da się złożyć a dłużej nie chciało mi się nad tym popracowac :P 1362906[/snapback] To zobacz co można złożyć w 3 i pół minuty :) Fabryczna ART Może nie o kompach ale niech to będzie zaprzeczenie Twojej tezy. Opinie o tych "dziełach" proszę wpisywać TU lub bezpośrednio na stronie :) :cool: (ps: n ie ma to jak reklama ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 kazik2000 chyba się nie zrozumieliśmy, 20 minut kleiłem ten matweriał w premiere, a nie o samą treść filmu, jeśli chodziło ci o złożenie materiał w 3 i pół minuty to w życiu nie uwieże, A konkretnie o któy klip miałeś na myśli z fabryki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) Moja kontrprodukcja czyli Trabant i szafka. Wymagany quick time. Do zassania tutaj Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez Mutos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Yyyy Mutos i co w tym smiesznego? nie lapie filmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Masakra szafki za pomoca samochodu - tak samo smieszny ten film jak wyzej opisywany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 kazik2000 chyba się nie zrozumieliśmy, 20 minut kleiłem ten matweriał w premiere, a nie o samą treść filmu, jeśli chodziło ci o złożenie materiał w 3 i pół minuty to w życiu nie uwieże, A konkretnie o któy klip miałeś na myśli z fabryki ? 1363721[/snapback] Ok, sorki, zakręcony dzis jestem :( Chodziło mi o czas trwania, ale mniejasza o to. A ja myślałem o teledysku #12 Produktu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) hmmm co jest smiesznego z tym trabantem ? o_O bo nie czaje o_O p.s. koncze sciagac ten wiekszy filmik.. i zaraz go ocenie p.s.2 ... niezbyt to ciekawe... nudne... pozatym "kamerzysta" musial byc chyba dobrze wstawiony jak to nagrywal bo bardzo czesto widac sam asfalt Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 p.s.2 ... niezbyt to ciekawe... nudne... pozatym "kamerzysta" musial byc chyba dobrze wstawiony jak to nagrywal bo bardzo czesto widac sam asfalt 1367101[/snapback] Czepiasz się :P Pozatym nie byłem w ogóle wstawiony, zimno było a statywu do kamery ja nie posiadać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Nudy. Myślałem, że coś fajnego zrobiliście, a Wy ciągaliście obudowe za samochodem. Jakoś mnie to nie fascynuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 zenada - myslalem ze cos lepszego ale to co zobaczylem to byla masakra i dno ... Nie wierze tez ze wyciagneliscie ta bude z rzeczki ... A astra to chyba troche zmeczona zyciem bo w paru scenkach pieknie na niebiesko dymila :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) co ta biedna obudowa wam zrobila :mur: Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez medievil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 jaka bania ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Niemoge, a na co liczyliście ? Na IV część matrixa ? a może na Gwiezdne wojny III ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 nie na wladce pierscieni IV :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawn Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 wiesz astra ma swoj przebieg i swoje lata ale to auto zarabia wciagy tygodnia wiecej niz ty wciagu miesiaca :P co mi zrobila obudowa ?? hmm oprocz spalenia plyty glownej i prawie wszystkih podzespolow to wsumie nic no i byla tak skrzywiona ze plyta niepasowala no ale to sie czepiam (wkoncu mozna przykleic na silicom :] ) a co do krytyki samego filmu to nikt nienapisal iz jest to jakas super produkcja tylko zwykly amatorski krodki filmik o kolesiah ktorym sie poprostu "nudzilo" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Skad wiesz ile zarabiam w ciagu miesiaca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Mnie tam się podobał :) Choć można było trochę dynamiczniej ją masakrować i większe tempo narzucić . :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...